Seniorkonsultti Antti Lavanti – uusin asiantuntijavahvistus

This image has an empty alt attribute; its file name is Antti-Lavanti-with-tie-Intersearch-1-linkedin-300x161.jpg

Intersearch sai maaliskuun alussa merkittävän vahvistuksen asiantuntijaresursseihinsa, kun kokenut työpsykologi Antti Lavanti aloitti työnsä yrityksessämme. Seniorikonsulttina hänen keskeisintä työkenttäänsä tulevat olemaan johtotason henkilövalinnat ja vaativan tason psykologiset henkilöarvioinnit.
Hänen konsulttiuransa on jatkunut yhtäjaksoisesti jo 20 vuotta. Antti on toiminut työurallaan myös työterveyspsykologina. Tämän ansiosta julkisten organisaatioiden rekrytointi- ja johtamiskäytännötkin ovat hänelle tuttuja.

Antti on yhteiskuntatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta ja hänellä on laillistetun psykologin pätevyys. Hänellä on myös Suomen Psykologiliiton myöntämä henkilöarvioinnin sertifikaatti ja liike-elämän uravalmennuksen tarpeisiin suunnattu CBC-tutkinto (Certified Business Coach).
Työn ulkopuolella Antti on varsinainen moniottelija. Liikuntaa hän harrastaa maratonjuoksusta pyöräilyyn. Maanpuolustustyö on myös ollut pitkään lähellä Antin sydäntä. Sotilasarvoltaan hän on reservin kapteeni.

”Olemme todella mielissämme siitä, että Antti kokeneena asiantuntijana arvioi työkulttuurin ja asiakasreferenssien perusteella Intersearchin hänelle parhaimmaksi työpaikaksi”,  toteaa toimitusjohtaja Juhani Konu toivottaessaan Antti Lavantin tervetulleeksi joukkoomme.

Jaa tämä sivu: