KONSULTIT

Juhani Konu
JUHANI KONU

Managing partner
juhani.konu@intersearch.fi
+358 207 961 731

Juhani on toiminut rekrytointikonsulttina yli 20 vuotta. Hän hallitsee koko skaalan johdon suorahausta vaativiin henkilöarviointeihin. Kauppatieteiden maisterin tutkinnon hän on suorittanut Turun kauppakorkeakoulussa ja psykologian maisterin tutkinnon Turun yliopistossa. InterSearchin palveluksessa konsulttina hän on ollut vuodesta 1996 lähtien. Yhtiön osakas hänestä tuli vuonna 2006 ja toimitusjohtaja 2010. Juhanin työkieliä ovat suomi, englanti ja ruotsi. Toimialoista erityisesti kuluttajamerkit, valmistava teollisuus ja palvelut ovat Juhanille tulleet työssä tutuiksi.

Liikuntaharrastus on Juhanille entisenä kilpaurheilijana elämäntapa. Luontoarvot ja ympäristökysymykset ovat myös Juhanille läheisiä.

 

 


Jouni RiekkiJOUNI RIEKKI
Senior Partner
jouni.riekki@intersearch.fi
+358 207 961 732

Jouni on yhtiömme perustaja. Johtohenkilöiden rekrytoijana hän kuuluu maamme kokeneimpien konsulttien joukkoon. Ennen konsulttiuraansa hän toimi kymmenen vuoden ajan HR-tehtävissä suuressa teknologiakonsernissa. Työuransa aikana hän on hänelle on kertynyt kokemusta myös hallitustyöskentelystä ulkopuolisissa yrityksissä ja konsultointialan toimialajärjestöissä. InterSearch Worldwide on myöntänyt hänelle 2012 elämäntyöpalkinnon kansainvälisen organisaation hyväksi tehdystä työstä.
Senior partnerina hänen kokemukselleen on ollut käyttöä ylimmän johdon hakujen lisäksi varsinkin hallitusjäsenten rekrytoinneissa ja pk-yritysten sukupolvenvaihdoksissa.

Jounin työkieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Kuvataiteet kaikissa muodoissaan ovat Jounin lempiharrastus kirjallisuuden ohella.


Petteri OjalaPETTERI OJALA
Research Consultant
petteri.ojala@intersearch.fi
+358 207 961 735

Petteri Ojala toimii yrityksemme tutkijakonsulttina ja informaatikkona. Hän ylläpitää ja kehittää tietopalvelujamme. Elinkeinoelämän eri lohkojen seuranta sekä ehdokastietojen käsittelyyn liittyvä informaation analysointi ovat hänen erikoisalaansa. Hän on tullut InterSearchin palvelukseen vuonna 2008. Hänen muu työkokemuksensa liittyy työelämäntutkimukseen ja yrityksen taloushallintoon. Petteri on valmistunut valtiotieteen maisteriksi Turun yliopistosta pääaineenaan taloussosiologia.

Intohimoisena kitaristina Petterillä riittää ansiotyön ohella aikaa vielä bändiharrastuksellekin.

 


 

Valmis_kuva_nettisivuille2_pienempiSINI OJALA

Consultant
sini.ojala@intersearch.fi
+358 207 961733

Sini Ojala on vaativiin henkilöarvionteihin erikoistunut konsultti. Hän on sekä psykologian maisteri että kauppatieteiden maisteri: psykologiaa hän opiskeli Helsingin yliopistossa, ja kauppatieteiden opinnot hän suoritti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa pääaineenaan organisaatiot ja johtaminen. Sini on asunut kahteenkin otteeseen Yhdysvalloissa, missä hän on hyvällä menestyksellä opiskellut psykologiaa sekä California State University, East Bayssä että San Diego State Universityssä.

Kotimaassa Sini on aikaisemmin työskennellyt useiden vuosien ajan projektitutkijana ja tutkimusassistenttina kansainvälisessä markkinatutkimusyhtiössä. Tanssi, tiede ja matkustelu ovat Sinin rakkaimpia vapaa-ajan harrastuksia.

 


 

OSCAR DAMÉN

Consultant

oscar.damen@intersearch.fi
+358 40 7609109

Oscar Daménin työkenttänä ovat asiantuntijarekrytoinnit sekä psykologista erikoisosaamista vaativat henkilöarvioinnit. Psykologin tutkintonsa Oscar on suorittanut Åbo Akademissa, Turussa. Ollessaan Omahassa, USA:ssa opiskelijavaihdossa hän täydensi työ- ja organisaatiopsykologiaan liittyviä opintojaan University of Nebraskassa. Hän on tutkinut päätöksenteon psykologiaa ja ollut kehittämässä aihepiiriin liittyviä testausmenetelmiä.
Muilta elämänalueilta Oscar on ehtinyt hankkia työkokemusta hoitolaitostyöstä, tutkimustyöstä korkeakoulumaailmassa sekä päivittäisestä asiakaspalvelusta vähittäiskaupan alalla.
Hänen työkieliään ovat ruotsi, suomi ja englanti. Oscar tyydyttää henkisen uteliaisuutensa nälkää matkustelun ja monitahoisen opiskelun avulla. Mielenvirkistyskeinoista meditaatio on hänelle läheisin.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail