Intersearch Worlwide – Global Conference 2017 Krakovassa

IWW Conference 2017 Cracow, Poland 2017-05-25Intersearch:n vuosittainen globaali konferenssi pidettiin toukokuun lopussa Puolassa Krakovassa. Tapahtuma keräsi yli 80 osallistujaa eri puolilta maailmaa. Tilaisuudessa Suomea edusti toimitusjohtaja Juhani Konu. Intersearch Worldwide Limited toimii tällä hetkellä 46 maassa ja sillä on 29 osakasta (shareholder), sekä 20 member-statuksella toimivaa kumppania. Suomen Intersearch Oy on yksi pitkäaikaisimpia osakasyrityksiä.

Globaali vahvuus on yhteensä 508 konsulttia ja 136 researcheria. Intersearchin toimesta toteutettiin 2016 aikana maailmalla 3049 toimeksiantoa. Vuoden 2016 Excellence Awardin saajana oli Jonas Soenens Belgiasta. Kansainvälisiin hakuihin liittyen voitiin todeta, että yhtään virallista reklamaatiota ei vuoden aikana tullut Standards & Quality Committeen tietoon.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail